7x gekke uitspraken van gasten

Iedereen heeft wel eens minder leuke gasten in zijn of haar wijk. Gasten die veel mopperen of zeuren over dingen. Of misschien wel gasten die onredelijk of veeleisend zijn. Soms doen deze gasten wel eens uitspraken waarbij je denkt: “is hij/zij serieus?” Wij hebben een aantal uitspraken, uit eigen ervaring, voor jullie op een rij gezet:

1.Een collega die bang is voor honden loopt naar een gast toe wiens hond los loopt. Ze vraagt vriendelijk of meneer de hond wil aanlijnen omdat ze bang is voor honden. De gast antwoordt vervolgens met: “En wat nou als mijn hond bang voor jou is? Word jij dan ook aangelijnd?”

2. Een Aziatische collega loopt naar een tafel toe en zegt vrolijk: “Wat kan ik voor jullie doen?” Waarop de gast aan tafel zegt: “Doe mij maar een rijsttafel met extra sambal en graag bami”

3. Het is een erg drukke lunch. De drankjes duren wat langer dan normaal en een collega geeft dit bij iedere tafel netjes aan. De meeste gasten hebben er begrip voor. Een gast besteld een thee. Wanneer het langer duurt dan normaal, wat aangegeven was, zegt de gast tegen mijn collega: “Zal ik woensdag anders terug komen voor de thee?”

4. Een collega brengt een koffie met melk naar een tafel toe. Wanneer de collega van de tafel weg wil lopen wordt hij terug geroepen: “Meneer, wilt u de melk voor mij in de koffie doen en roeren?”

5. Een wat gezette collega van mij helpt een gast aan tafel. De gast bestelt een puntje taart en voegt daaraan toe: “Maar niet zo’n dun stukje hoor! Doe maar een lekker vol stuk, net zo vol als jij bent”.

6. De gast vraagt om een muntthee. Mijn collega vraagt: “Wilt u verse of een zakje muntthee?”. Gast: “Nee ik wil graag een M-U-N-T T-H-E-E E E E, begrijp je dat?”

7. Gast: “Zeg ik heb een klacht en ik wil graag de baas spreken”. Collega: “Ja, dan kunt u bij mij terecht.” Gast: “Haha, ja ja, haal nu maar de leidinggevende erbij.”

Hebben jullie nog een aantal gekke uitspraken van gasten?