WAAROM WEAREHORECA?

Wij luisteren wél naar je, samen zijn we WEAREHORECA

Samenwerken is een ambacht

De naam WEAREHORECA zegt het al: Wij zijn er voor de Horeca!
Het idee achter WEAREHORECA is de eenvoud: Samen ben je slimmer en sta je sterker.

Alles draait om je fysieke aanwezigheid, je doorzettingsvermogen en je creativiteit. Dingen in je eentje doen is niet altijd leuk en zeker niet slim als je samen kunt werken om van elkaar te leren. Dat kan je in WEAREHORECA.

Samen staan we sterker

Je bent druk met de dingen die iedere dag opnieuw op je afkomen.
Hoe vind je de tijd, kennis en middelen om te investeren in je bedrijf?
Hoe vind je de juiste adviezen? Wat doen de anderen? Waar vind ik toegang tot geld?
Waar vind ik de goede mensen?
Allemaal vragen uit de praktijk waar je het antwoord op kan vinden in WEAREHORECA.

  •  Innovatie Hub
  •  AI en BI
  •  Toegang tot financiering
  •  Training en educatie
  •  Leveranciers voordelen
  •  Juridische support
Low Angle View Of Happy Restaurant Staff Standing Against White Background

Innovatie Hub

De Horeca Innovatie Hub is jouw toegang naar een toekomst vol kansen, het kloppende hart van de horecavernieuwing.

Hier vind je wat je nodig hebt om jouw horecazaak naar een hoger niveau te tillen. De Horeca Innovatie Hub is een one-stop-shop voor de nieuwste technologieën en slimme tools, specifiek voor de horeca.

Dé unieke kans om je vakmanschap door te ontwikkelen en aan je fysieke aanwezigheid als ondernemer expressie te geven. Alles draait om betrokkenheid, focus en creatief ondernemen.

AI & BI

De Innovatie Hub werkt samen met Artificial Intelligence (AI) en Brein Intelligentie (BI).

Een krachtige samenwerking tussen slimme technologie en het unieke brein van de mens. Door middel van bruikbare tools helpen wij horecaondernemers de beste versie van zichzelf te worden. Alles draait om de juiste communicatie met zowel je medewerkers als de gasten.

In onze Masterclasses leren we je hoe je AI en breinkennis kunt inzetten om de diepste behoeften van je gasten te ontdekken en het beste uit je mensen te halen.

Financiering

Met WEAREHORECA krijg je toegang tot diverse soorten van financieringsbronnen.

We brengen je in contact met lening verstrekkers en investeerders die niet gelieerd zijn aan de bekende bankkanalen en met meer gevoel voor ondernemerschap in staat zijn om mee te denken hoe je bedrijf op weg te helpen naar een continue en gestaag stijgende omzet. Dit met inzet van slimme technologieën en middelen waarvoor je nu het geld hebt om het te doen.

Training & Educatie

In de horeca is het noodzaak om te blijven werken aan een uitmuntende gastbeleving.

Masterclasses voor horecaondernemers en personeel leren je vaardigheden om te verfijnen en te blijven innoveren. Door je te verdiepen in de wereld van de horeca, geavanceerde technieken en persoonlijke ontwikkeling, kunnen teams de gasten een service bieden die niet alleen de verwachtingen overtreft, maar ook de reputatie van je bedrijf versterkt.

Leveranciers voordelen

WEAREHORECA is altijd op zoek naar goede en betrouwbare leveranciers die de win-win situatie begrijpen met jou als horecaondernemer en daarvoor willen gaan. De relatie tussen de leverancier en jouw zaak is belangrijk om samen in een partnership te bouwen aan een duurzame en vooral succesvolle samenwerking.

Samen met WEAREHORECA sta je sterker en kun je gebruik maken van collectieve inkoopvoordelen. Dagelijks werken we aan goede deals voor efficiency en management van je kosten maar ook met mooie producten om je daarmee te kunnen onderscheiden.

Juridische support

Juridische kennis en support specifiek voor de horeca, gericht op het navigeren door complexe wet- en regelgeving en het oplossen van juridische vraagstukken. Dat is waar WEAREHORECA je mee kan helpen.

We helpen horecaondernemingen met uitdagingen op het terrein van bijvoorbeeld contractbeheer, arbeidsrecht en vergunningen. Het voorkomen van ongewenste calamiteiten is beter dan daarvan te genezen. Goed bestuur in ondernemerschap en werkgeverschap begint met het hebben van kennis hoe te manoeuvreren in een landschap vol juridische voetangels en klemmen.

WORD GRATIS FOUNDER

Voor de eerste 100 co-founders GRATIS voor het 1e jaar. Als founder profiteer je van extra voordelen en zet je samen met ons de community op.