Fun & Facts

Met haast naar je werk zit het je nooit mee..

Of je nou met de auto, scooter, fiets, lopend of met het openbaar vervoer bent, als je haast hebt gaat er écht ALTIJD wel iets mis, nou ja.. Bij ons dan. Hoe zit dat bij jou?

Dé GRRRR momenten als je op weg bent naar je werk:

1. Sleutels kwijt

Zeker weten dat je ze nog ergens had zien liggen gisteren, maar WAAR zijn die sleutels gebleven? Om er vervolgens achter te komen dat ze toch echt in de keuken lagen waar je al 10 keer gekeken had..

2. Rustige start

Vandaag was dé dag: lekker langzaam opstarten en in de middag je shift draaien.. Krijg je ’s ochtends telefoon, Of je toch over een uurtje kunt beginnen (liefst eerder) want er zijn uitvallers. Balen, maar als goede werknemer zeg je toch ja.

3. Scooter doet het niet

Sta je dan; die verrekte scooter start gewoon niet. Veels te koud ook altijd in Nederland.

4. Iets vergeten

Ja hoor, net onderweg maar iets vergeten terwijl je al zo’n haast had om de trein te halen en nauwelijks tijd over hebt om er iets tussendoor te krijgen. Toch maar terug naar huis en een volgende trein nemen..

5. Opgeroepen worden

Oké, je was dan niet op weg naar werk maar na tijden ben je weer een heerlijk weekendje vrij. Wat is dat genieten, het idee alleen al! Maar dan wordt je verlangen abrupt onderbroken door een telefoontje van werk: door het mooie weer loopt het terras mega vol en er is te weinig personeel. Je raadt het al, of jij snel kunt komen om een paar uurtjes mee te draaien.

6. Stoplichten

Zo’n grote irritatie.. Werkelijk alle stoplichten springen nét op rood op het moment dat jij aan komt rijden.

7. Slome mensen

Een slingerende fietser voor je neus en niet kunnen passeren, of een auto die zóó gigantisch langzaam rijdt, het liefst zou je willen schreeuwen: zie je het dan niet “IK HEB HAAST!”

8. NS

Het woord alleen al zegt genoeg, de NS.. Met een ochtendhumeur terecht komen in een overvolle trein of zelfs een trein moeten overslaan vanwege drukte. En dan nog maar niet te spreken over de vele vertragingen en het gezeur met die ov-chipkaart.

9. Files

Zucht.. die komen nooit goed uit en met drie rijbanen afgesloten is het geen pretje. Reken er maar op dat je minstens een half uur te laat bent.

10. Haasten

Al deze irritaties draaien om haast maar het erge is nog het haasten zelf.. Hard rennen voor de trein of hard fietsen in de tegenwind, om lekker bezweet aan te komen op je werk. Fijn hoor zo’n zweetdouche, dat is niet echt fris en fruitig starten.

Wat zit jou altijd tegen op de dag dat je naar werk moet? Vul maar aan..