Fun & Facts

Hilarische menuteksten

Niets leuker dan een menukaart lezen met een tikkie (dubbelzinnige) humor. Een goed begin van je ochtend, middag of avond. We hebben een aantal leuke teksten op menukaarten verzameld:

1.Boerenkul: een boekweit pannenkoekje met rood fruit, kaneel en dadelstroop.

2. Gekkigeit: een salade met geitenkaas. Deze eerste twee komen van Blushing, zo heeft Gordon meerdere hilarische namen op de kaart gezet als: say-cheesecake, die-verse muffins en De Kluts Kwijt (roerei).

3. Het zalm neusje tussen de lippen door: een carpaccio van zalm

4. André Haasbiefstuk: dit restaurant, Linke Loetje, heeft meerdere gerechten op de kaart geïnspireerd door namen van bn’ers: Anita Witvis, Humberto Tan Vlam in de Pan en Geert Wildzwijn.

5. Nootgeval: Pecan- en walnotentaart. De naam van dit restaurant is al creatief en gedurfd ‘Verboden Toegang’. Ze hebben meerdere creatieve namen geïnspireerd door de wet: Snelheidslimiet (wijngaardslakken), Grondig Onderzoek (soep van aardpeer) en Proeftijd (proeverij van koude voorgerechten)

6. De baars in de keel krijgen: roodbaars met krieltjes. Dit restaurant Lieve heeft meerdere geweldige teksten op de kaart: Uit de schol klappen, met je dille-billen in het wafelijzer, moet je die auber zien etc.

Hebben jullie ook van die creatieve namen op de menukaart?

Bron: 1,2,3,4,5,6