Fun & Facts

Het zal je maar gebeuren: er zit iets in het eten wat er niet in hoort

Je zit lekker te dineren in een restaurant en ineens zie je iets, of bij pech proef je zelfs iets, wat echt niet in het eten hoort. Een foutje in de keuken, een foutje in het proces.. het maakt niet uit, het is ronduit vervelend voor zowel de gast als de ondernemer!

Een zestal dingen die eens zijn aangetroffen in of rond het eten:

1. Een kogel in de hertenbiefstuk; en nee je hebt niet per ongeluk geen kogelbiefstuk besteld ;-). Het blijft helaas een risico bij wild vlees.

2. Glas in het stoofpotje van rundvlees; hoe het erin kwam? Geen idee, maar het hoorde er niet in. Helaas heeft dit glas daadwerkelijk schade gebracht aan het gebit.

3. Vlieg in de koffie; een lekker bakkie koffie, met jawel een dikke vette vlieg erin. Waarschijnlijk is hij tijdens het serveren geland in de koffie.

4. Luizen in de muntthee; tsja luizen vinden graag hun weg op bladeren, maar toch zeker niet fris om deze te vinden op de blaadjes van je vers geurende muntthee.

5. Haren in je eten; dit heeft waarschijnlijk iedereen wel eens meegemaakt. Dat je zo’n vieze lange haar uit je eten of mond trekt. Jakkes.

6. Doordrenkte pleister op arm van de gastvrouw; oké dit was niet te vinden in het eten maar toch niet echt fris als je bord geserveerd wordt met voor je neus die donkerrode pleister. Draagt niet echt bij aan de smaakbeleving.

Wat heb jij wel eens gevonden in je eten, wat er niet in hoort?