Lazy Time

Foodies.. Wat zijn dat nu eigenlijk?

Je leest het overal: het woord Foodie! “Ben jij een echte foodie, kom dan bij ons eten of reserveer bij ons.” Of je leest in reviews, for real foodies..  Maar wat is een foodie eigenlijk?

Ik heb het even opgezocht in het woordenboek. Een foodie betekent iemand die houdt van lekker eten. Mmm wel een erg algemene term. Zelf associeer ik een foodie met hip, leuke kledingstijl, gezond  eten, eten met veel kleuren (je ziet toch altijd van die prachtige plaatjes met eten erop voorbij komen), Italiaans misschien? Hoe dan ook, zelf wil ik er ook wel eentje zijn. Of ben ik het al? Eerst maar een duik in mijn kledingkast en dan gaat deze foodie weer op pad. Leuke spijkerbroek, zonnebril, lange blouse, haar in een nonchalante knot en ik ga. Een restaurantje testen, een recept uitproberen, een mooi plaatje met eten? Ik houd jullie op de hoogte!

Mijn goal is een echte foodie te worden 😉

Wat doen foodies voor je zaak en hoe zou jij een foodie omschrijven?