Fun & Facts

Creatief met theezakjes

Thee wordt gedronken in bijna alle culturen. Er zijn talloze variaties te maken. Oorspronkelijk werd thee gedronken voor de medicinale werking van de kruiden. Inmiddels is het allang niet alleen meer een medicijn maar is het gewoon erg lekker.

Waar met smaken gevarieerd kan worden, zo ook met de zakjes. Hoe creatief je kunt zijn met een theezakje, tonen deze zakjes wel aan:

1. Theehanger

Thee hangers - weaerehorecaDe hangers aan de uiteindes hang je aan het kopje. Handig, zo valt ook nooit het zakje in de thee.

 2. Thee ankers

Lost sea theeEen unieke houten doos met pop-up boot en de theezakjes fungeren als ankers. Erg creatief!

3. Thee party

theepopThee drinken met de grootheden, dat kan met deze zakjes. Audrey Hepburn, Obama, Charlie Chaplin, Karl Lagerfeld en nog zoveel anderen. Ze staan in rij om jouw kopje gekookt water te kleuren.

4. Theepiramide 

Forte Thee - wearehorecaDeze esthetische piramidevormige zakjes zijn handgemaakt en er wordt gebruik gemaakt van eersteklas thee blad.

5. Theesterren

 

theesterGeen zeesterren maar.. Juist ja, theesterren. Deze zakjes hebben een zijden zakje en de thee is van zeer hoge kwaliteit.

6. Duiven thee 

Duifjes dovely - wearehorecaDe origami duifjes zijn een teken van vrede. De duifjes worden met de hand gevouwen en de thee komt in de open ruimtes.

7. Tipi thee

tipiDeze zakjes zijn als een soort eerbetoon ontworpen voor de indianen van vroeger. Indianen gebruiken thee voornamelijk voor de medicinale werking.

Bronnen: 1,2,3,4,5,6,7