Business

Aerts Champagnes

aertschampagneslogo

Met meer dan 60 champagnes in het assortiment heeft Aerts Champagnes een passende champagne voor iedere gelegenheid en gerecht. Champagnes van uitstekende kwaliteit die zeer betaalbaar zijn, zowel voor u als voor uw gast.

Ik importeer mooie champagnes van kleine, zelfstandige champagnehuizen. Veelal kleine familiebedrijven waar met veel trots en passie heerlijke wijnen worden gemaakt. Voor een eerlijke prijs zodat je deze ook makkelijker kunt inzetten in leuke combinaties met gerechten of in een wijnarrangement.

aertschampagnes_img1

Van fris, droog tot vol, rijp en complex

Mijn assortiment champagnes is breed; van fris & droog tot vol, rijp en complex. Ook houtgerijpt, millésimés (van 1990 tot 2005), extra droog of demi-sec. Voor ieder gerecht of gelegenheid is er een passende champagne in verschillende prijsklassen.

Vinden uw gasten het nog te duur? Een aantal champagnes zijn er ook in halve flesjes. Daarmee kunt u de drempel voor uw gasten om eens champagne te bestellen flink verlagen.

Neem gerust contact op voor vragen of advies. Ik kom graag langs om de champagnes te laten proeven en te praten over de mogelijkheden.

Luuk Aerts

0252 – 798 512
info@aerts-champagnes.nl
www.aerts-champagnes.nl