Fun & Facts

Aan tafel bij: Restaurant Spaghettiamo in Bussum

In Bussum, vlakbij het station, heeft het restaurantje Spaghettiamo zich gevestigd. Het oude pandje is omgetoverd tot een leuk restaurantje. Omdat het een vrij nieuw restaurant is in Bussum leek het me wel leuk om daar af te spreken met een paar vriendinnen. Ook had ik al wat goede verhalen over het restaurant gehoord. Binnenkomend snapte ik wel waarom, het restaurant oogt warm en gezellig. Het is geen groot restaurant maar wel functioneel ingericht met redelijk wat zitplaatsen en achterin de bar en een half open keuken. We besloten ons eten te delen en namen een antipasti en twee pasta’s. Als nagerecht deelden we een tiramisu.

Positieve punten:

  • Easygoing, doordeweeks of in het weekend, hier kan je altijd wel terecht. Wij kwamen op een dinsdagavond en het was lekker druk!
  • Vers bereid eten. Heerlijke pasta’s. Vooral die met truffelolie mmm. De tiramisu was ook erg goed.
  • Warme sfeer
  • Oud pandje op de hoek omgetoverd tot een restaurant van deze tijd

 Wat kan beter?

We moesten lang wachten op ons eten. Echt lang, ik denk bijna een uur. Ook kwam onze wijn na de bestelling niet op tafel. Dit duurde ongeveer 20 minuten! Helaas bij de tweede bestelling weer 20 minuten gewacht op ons drinken. De bediening is (denk ik) onervaren en mijn indruk was dat er geen leiding aanwezig was of werd gegeven.

 Nog andere dingen?

Ik miste bij de antipasti mozarella of een ander Italiaans kaasje. Wat mij betreft zou dit voorgerecht nog wat origineler kunnen.