Fun & Facts

10 redenen om uit eten te gaan

Uit eten is altijd gezellig! Even weg van alle drukte en je in de watten laten leggen. Maar er zitten nog wel meer voordelen aan uit eten gaan, een paar goede redenen op rij:

1.Je hoeft geen boodschappen te doen.. Na de hele werkweek op een duf kantoor te hebben gezeten, ben je zelf ook behoorlijk duf. En dan zeker ook nog de drukte in voor de boodschappen. Geen goed plan.
2. Je hoeft niet te vertellen dat je niet kunt koken.. Vrienden stellen voor om bij jullie te komen eten, jij stelt voor om gezellig buiten de deur een hapje te pakken. Want je kunt niet koken, en dat hou je toch liever geheim.
3. Je eettafel is te klein voor een 3-gangenmenu.. En je hebt er niet genoeg bestek, borden of wat dan ook. En dan daarna ook nog met de afwas achterblijven.
4. Je hoeft niet te afwassen.. Waar je al zo’n gruwelijke hekel aan hebt. En blijkt ook nog net je vaatwasser stuk te zijn; je gooit de handdoek in de ring.
5. Je kunt je partner/vriend of vriendin verrassen.. Iemand verrassen met een avondje uit eten valt altijd goed!
6. Je buren klagen over de etenslucht.. Je houdt nou eenmaal van kruidig eten, maar de lucht waait direct binnen bij de buren en je kunt het niet je beste vrienden noemen. En dat is nog zacht uitgedrukt.
7. Je bent druk aan het verhuizen.. De hele boel ligt nog overhoop thuis en aan koken in die bende wil je al helemaal niet denken.
8. Je hebt een oogje op iemand in de bediening.. En diegene wil je graag zo vaak mogelijk zien en je wilt natuurlijk nog liever dat deze persoon jou ook ziet. Wie weet ontstaat er wel een leuke klik.
9. Je bespaart op de energiekosten.. Geen gasverbruik, geen waterverbruik van het afwassen en ‘s avonds is de verlichting en verwarming grotendeels uit.
10. Je kunt je geld laten rollen.. Het salaris is weer gestort en je kunt lekker genieten van de goede dingen van het leven. En dát doe je met liefde.