Fun & Facts

Zó kun je gerechten ook serveren: 7 ideeën

Leuk is het altijd als het eten wordt geserveerd op een andere manier dan op het bord. Het bord is meestal de meest logische keus, maar sommige gerechten zijn prima op een andere manier te serveren. We hebben een aantal leuke ideeën op rij gezet:

1. In een mason jar

layered-saladIn een mason jar kan alles. Van ontbijt tot cocktail en van dessert tot salade. Niets is te gek en het ziet er altijd leuk uit!

2. In een ijshoorntje

icedessertEen lekkere fruitsalade maar dan uit een hoorntje. We hebben zelfs gezien dat er salade in een ijshoorntje geserveerd werd.

3. Van een snijplank

Dit zie je gelukkig vaak op tafel verschijnen. Super handig voor spareribs of een goede steak.

4. In een mandje

frietmandjeEn als je dan op de snijplank serveert en er horen frietjes bij, dan kun je ze ook in zo’n mandje serveren. Ook kan je de borrelhap in de kleine frituurmandjes serveren.

5. Uit een stoofpannetje

stoofpanZo’n lekkere stoofschotel serveer je in een klein stoofpannetje. Het nodigt uit om te gaan eten!

6. Uit een broodkom

Broodkom2De broodkom is ook zo’n leuke manier van serveren. Niet alleen soep maar ook een ei of een chili con carne.

7. Sushi op het lichaam

Sushi vrouwIn Japan kom je dit vaak tegen: sushi dat je eet van een mannelijk of vrouwelijk lichaam. De persoon in kwestie wordt hier zelfs voor getraind, ze moeten immers uren stil kunnen liggen. Ze worden overigens grondig gewassen. In Amerika is er inmiddels ook een zaak die zo de sushi serveert. Wanneer zou het naar Nederland komen? Bizar hoor!

Bron: 1,2,3,4,5,6,7,8