Lazy Time, Tips & trucjes

Zes prachtige B&B’s in Nederland

De Nederlandse vertaling van Bed & Breakfast is slapen en ontbijten maar tegenwoordig is het woord een modern begrip geworden. Een trend overgewaaid uit Engeland. Hoe mooier, hoe gezelliger en hoe beter! En oh ja! Vergeet vooral het ontbijt niet want dat moet natuurlijk top zijn!

Hieronder heb ik voor jullie een aantal leuke B&B’s genoteerd. Weet jij een leuk restaurant in de buurt van een B&B? Laat het ons weten! Wellicht dat we een leuk arrangement kunnen samenstellen. Of zou het dan Bed & Dinner moeten heten 😉 ?

1. B&B De Droomhoeve, Nunspeet

De DroomhoeveRomantisch B&B op de Veluwe. Met een echte sfeerhaard.. Mmm we dromen al weg.

2. Guesthouse De Heide in Oeffelt, NB

guesthouse-de-heideLekker ontspannen in de wellness suite? Of juist kamperen op z’n chiquest? Bij Guesthouse De Heide zijn zowel suites als lodges te huur.

3. La Vie en Rose, Lottum

La Vie en RoseDe eigenaresse van deze B&B kan heerlijke high tea’s maken, wie wil dat nou niet in combinatie met een verzorgd nachtje slapen.

4. Villa BBB in Oosterhout

Villa BBBEen prachtige en romantische villa. Hier hebben de suites een thema. Op de foto zie je de Beautiful suite (romantisch), maar er is ook keuze uit de Busy, Balance, Backpack, Bank en Bubbels suite. Allen met een eigen inrichting.

5. Mon Reve B&B in Hollandscheveld, Drenthe

Mon Reve BBLekker fietsen in Drenthe, en daarna lekker slapen en ontbijten op een prachtige boerderij..

6. Guesthouse Ensenada in Schoondijke, Zeeland

ensenada

Een stoer mooi ingericht guesthouse in een mooie omgeving en vlak bij zee.

Bron: 1,2,3,4,5,6