Fun & Facts

Pijnlijk: Dwerg (26) krijgt kleurplaat van serveerster tijdens diner met verloofde

Een ‘dwerg’ nam zijn verloofde mee naar een restaurant voor een romantisch etentje. Een van de serveersters dacht echter dat ze met moeder en zoon te maken had en bracht een kleurboek met kleurpotloodjes bij het ‘jochie’. 

Romantisch dineren
De 26-jarige James Lusted is 112 centimeter lang en ging met zijn verloofde Chloe Roberts (173 centimeter) op date in Cardiff. Het stel had een tafeltje uitgezocht en was gaan zitten, toen de serveerster aankwam met twee menukaarten, een kleurboek en kleurpotloden.

Op het moment dat de serveerster de diepe stem van James hoorde besefte ze dat ze een fout had gemaakt. De rest van de avond verscheen ze niet meer bij het koppel aan de tafel. Meneer Lusted en zijn 20-jarige toekomstige bruid konden er echter de humor wel van inzien. ”Zoals ik al zei: dank aan de serveerster dat ze doorhad dat ik geen kind was toen ze mijn stem hoorde. Ze stopte het kleurboek direct achter haar rug en schaamde zich. Maar ik ben mans genoeg om er de humor van in te zien. Ik zou me nooit beledigd voelen”, aldus James.

‘Geen makkelijk leven’
Lusted en Roberts stellen geen moeite te hebben met het verschil in lengte. In 2016 willen ze in het huwelijksbootje stappen. ”Het leven is niet makkelijk geweest. Toen ik jong was heb ik veel operaties ondergaan en ben ik veel gepest op school”, vertelt James. ”Ik heb me toen ik jong was vaak afgevraagd wie met mij, een dwerg uit Wales, zou willen trouwen. Maar toen ik Chloe ontmoette viel alles op zijn plaats”, vervolgt hij.

”Alle kleine meisjes dromen van hun lange, knappe droomprins. Ik had nooit gedacht dat ik iemand als James zou daten. Mensen raken soms een beetje in de war als ze ons voor het eerst samen zien, maar wij lachen daar altijd om”, vertelt Chloe, die de serveerster ook niets kwalijk neemt. ”Ik had wel een beetje met haar te doen, ze voelde zich erg ongemakkelijk.”

”Er mag dan een flink lengteverschil zijn tussen ons, maar wanneer je verliefd bent maken zulke dingen niet uit”, vervolgt ze. Een woordvoerder van het restaurant wilde nogmaals excuses aanbieden. ”We kunnen niet vaak genoeg ‘sorry’ zeggen tegen James en Chloe en zijn blij dat ze de fout zo goed hebben opgevat.”

Bron: Metronieuws