Over ons

WeareHoreca - over ons

Wie zijn wij?

WeareHoreca is een exclusief online platform met als doel mensen met passie voor de horeca samen te brengen.

Elke dag brengen wij weer iets nieuws. Zo schrijven we korte verhalen, plaatsen altijd positieve reviews van onze bezoeken aan restaurants, regelen vacatures en nog veel meer! Maar wel álles voor de horeca!

Wat bieden wij?

Voor ieder wat wils. Je vindt op social media van WeareHoreca inspirerende ‘morning quotes’  om de ochtend mee te beginnen, actuele blogs, vlotte recensies maar ook vind je er vacatures van horecazaken die op zoek zijn naar personeel. Onlangs zijn wij gestart met de webshop WeareHoreca. Hier vind je aantrekkelijke producten voor de horeca maar soms ook gewoon voor jezelf.

Makkelijk en snel te bestellen!

Wat willen wij?

We willen de grootste online horecacommunity van Nederland worden.  Alleen zó zijn we in staat horeca te blijven voorzien van artikelen, recensies, producten en nog veel meer. Dat wij snel groeien betekent dat de horeca ons inmiddels heeft gevonden en weet te waarderen. Daar zijn we blij mee!

Je kunt bij ons adverteren door middel van een advertorial of een interessant artikel met een link naar je website. Heb je een horecazaak? Dan schrijven wij een leuke review ‘Aan tafel bij’. Mail ons en wij komen bij je langs voor een hapje en een drankje. Informeer naar de voorwaarden.

E-mail: info@wearehoreca.nl