WeareHoreca - over ons

Wie zijn wij?

WeareHoreca is een exclusief online platform met als doel mensen met passie voor eten & drinken, uitgaan, kortom de horeca samen te brengen.

Elke dag brengen wij weer iets nieuws. Zo schrijven we korte verhalen, plaatsen reviews van onze bezoeken aan restaurants, delen fun & facts en bloggen over van alles en nog wat zich in de horecamarkt afspeelt.

Wat bieden wij?

Voor ieder wat wils. Je vindt op social media van WeareHoreca inspirerende ‘morning quotes’  om de ochtend mee te beginnen, actuele blogs, vlotte recensies. Binnenkort starten wij met de webshop WeareHoreca. Hier vind je een scala aan aantrekkelijke producten, niet alleen voor de horeca maar vooral ook voor jezelf.

Wat willen wij?

We willen de grootste online horecacommunity van Nederland worden. Alleen zó zijn we in staat horeca te blijven voorzien van artikelen, recensies, producten en nog veel meer. Dat wij snel groeien betekent dat de horeca ons inmiddels heeft gevonden en weet te waarderen. Daar zijn we blij mee!

Je kunt bij ons adverteren door middel van een advertorial of een interessant artikel met een link naar je website. Heb je een horecazaak? Dan schrijven wij een leuke review ‘Aan tafel bij’. Mail ons en wij komen bij je langs voor een hapje en een drankje. Informeer naar de voorwaarden.

E-mail: info@wearehoreca.nl