Op de werkvloer

Niet alle horeca even hygiënisch

In een bericht op NU.nl viel te lezen dat bij honderden horecazaken het niet zo best gesteld is met de schoonmaak en de hygiëne in de keuken. Ja zelfs ver onder maat, volgens de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit ( NVWA).

Even schrikken; ze vonden onder meer schimmels in allerlei geuren en kleuren, aangekoekte etensresten en..uitwerpselen van muizen.
Brrr… Je kent dat wel; het eten was al niet al te lekker en de volgende dag voel je je zwak op de maag. Het probleem is dat je niet van te voren weet hoe het met de hygiëne gesteld is. Als gasten door de keuken zouden gaan lopen, krijg je het vast en zeker aan de mes…eh stok met de chefkok.

Wearehoreca adviseert; doe de HPK keuring! Dan laat je zien dat jouw zaak OK is.
Klik op deze link voor meer informatie over de enige en echt onafhankelijke periodieke horecakeuring.
We willen tenslotte lekker en veilig kunnen eten.