Werkzaam in de horeca

Horeca draait om mensen; mensen als medewerkers en mensen als gasten in de horeca. En mensen hebben een verhaal, jij ook! Hoe fijn is het om je verhaal te kunnen delen met mensen die je begrijpen en met je mee kunnen lachen om dingen die je meemaakt. En misschien kun jij ze wel nieuwe inzichten geven.

Hoe fijn is het om je verhaal te kunnen delen met mensen die je begrijpen en met je mee kunnen lachen om dingen die je meemaakt.

Ben jij medewerker of eigenaar van een horecazaak? Deel dan jouw bijzondere, grappige ervaring, iets wat je bijstaat of waar je trots op bent. Wij plaatsen jouw bericht onder de tab ‘Op de Werkvloer’ en delen het op onze Facebookpagina ‘We Are Horeca’. Samen maken we horeca sterker én leuker!

Meeschrijven als bedrijf

Werk jij niet in de horeca zelf, maar heb je een eigen bedrijf waarmee je bijvoorbeeld advies geeft in de branche én wil je ook graag bloggen? Wellicht is meeschrijven op WeareHoreca.nl dan ook wat voor jou. Deel je expertise met ruim 80.000 horecavolgers en krijg direct aandacht voor je eigen bedrijf.

Wat bieden wij jou:

  • 30 dagen lang onbeperkt bloggen
  • Een persoonlijk profiel waarin je kunt vertellen over jezelf en/of je bedrijf
  • Onder elk blog een link naar je eigen website
  • Geen abonnementsvormen, je zit nergens aan vast
  • Je geschreven artikelen blijven zonder tijdslimiet op de website leesbaar

Dit alles bieden wij aan voor slechts 250 euro per 30 dagen! Nog mooier is dat je er zelfs mee kunt verdienen. Kun jij een advertentie verkopen en schrijf je die zelf, dan pak je ook nog eens 20 procent van de prijs van de verkochte advertentie. Je hebt jezelf dus zo terug verdiend.

Interesse of meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier:

 

[ninja_forms id=16]