Blogs

Leer Jalou kennen!

Ik zal me allereerst eens voorstellen. Mijn naam is Jalou Lemmens, ik ben 21 jaar oud en studeer Communicatie aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Een echte Brabo?! Nope, Limburger in hart en nieren! Geboren en getogen in een dorpje genaamd Munstergeleen en 3,5 jaar geleden op kamers gegaan in Eindhoven. Ongeveer een jaar geleden ben ik voor een half jaar vertrokken naar Boedapest om daar een minor te volgen en sinds afgelopen september woon ik in een appartementje in hartje Eindhoven.

Ik ben vrij sociaal, hou van gekkigheid en drink graag een borrel met een bitterballetje erbij. Ik werk zelf al een aantal jaar in de horeca en hou van de interactie met de gasten. Naast liefde voor de horeca, heb ik ook een passie gekregen voor schrijven. Op mijn opleiding is er namelijk altijd veel aandacht besteed aan schrijven en dit bleek ik best leuk te vinden. 1+1=2 dus! Ik heb vorig jaar zelf een blog bijgehouden over de horeca en alle communicatie daaromheen en ga vanaf nu maandelijks een blog schrijven voor WeAreHoreca. Enjoy people!