Business, Lazy Time, Op de werkvloer

Kinderen? Jullie zijn niet welkom!

Steeds meer in opkomst: restaurants en hotels waar alleen volwassenen welkom zijn.

Er zijn al vele hotels over de wereld die alleen toegankelijk zijn voor volwassenen, te herkennen aan de ‘Adults Only’. In alle rust ontspannen van een heerlijke vakantie zonder de ‘last’ van kinderen om je heen.

Een gezellig romantisch diner kan makkelijk verstoord worden door andermans kinderen die niet in toom worden gehouden. Nu ligt het natuurlijk ook het soort restaurant, je gaat niet voor een romantisch diner naar een pannenkoekenrestaurant, daar kun je zoiets verwachten.

Sommige restaurants spelen handig in op de verveling van kinderen door een aparte speelruimte te maken, zonder dat andere gasten last van ze hebben. In het buitenland gaan ze een stapje verder; het is niet ongewoon dat er in zaken een kindverbod geldt. In Canada is zelfs het eerste restaurant alleen voor volwassenen geopend. De meningen waren verdeeld; de mensen die geen kinderen om zich heen willen waren enthousiast en de andere tegenstanders mét kinderen voelden zich buitengesloten.

Het zal wel een eeuwige discussie blijven, maar als er zoveel horecazaken zijn, waarom zou er dan geen onderscheid mogen zijn in wel of geen toegang voor kinderen? Geef jouw mening op de poll.

Restaurants/hotels alleen toegankelijk voor volwassenen:

View Results

Laden ... Laden ...