Fun & Facts

De inrichting van uw restaurant bepaalt de sfeer!

De inrichting van uw restaurant bepaalt de sfeer!

Mooie lampen, alles kan tegenwoordig, manden als lampenkap, moderne lampen en echte glamourlampen.  Een lamp is een echte eyecatcher in een restaurant. Probeer creatief te zijn. Tover een goedkope mand op tot een leuke lamp en je hebt ineens een hele andere inrichting! Ook kun je ervoor kiezen slechts de pitjes op te hangen met het snoer, hip en echt 2016!

Maak je restaurant niet te licht. Zijn er veel ramen, gebruik dan geen felle lampen. Tegenwoordig zijn er allerlei soorten lampen te verkrijgen. De sterkte van het licht kun je zelf bepalen

Zorg voor een sfeervol geheel. Maak je bijvoorbeeld gebruik van gedekte tafels, zorg dan voor mooi servies en glanzend bestek. Mag het allemaal wat meer bruincafé-achtig, probeer dan eens te spelen met de borden. Bijvoorbeeld borden in verschillende kleuren of leuker nog, een houten plank!

Hoewel ik van mening ben dat er niet teveel aan de muur moet hangen in een restaurant (leidt toch af van het eten 😉 ) geef je met een mooi schilderij, poster of een ander werk toch een statement af. Probeer hier dan ook rekening mee te houden als restauranteigenaar.

Heeft u een open keuken? Gasten kijken  als eerste naar de keuken in! Zorg voor een eyecatcher. Bijvoorbeeld een mooie grillplaat, barbecue, een grote mondaine pan. Ook hier geldt, wees creatief en denk als de gast! Wat zou u graag willen zien (naast een schone keuken natuurlijk )?

Like ons nu ook op instagram! Wij houden u up to date! Wilt u ook met uw foto van het restaurant op onze website? Laat het ons weten!