Aan tafel bij

Humphrey’s Rotterdam

Een gezellig eetadres in Rotterdam

Proef de sfeer..

De laatste week van december heb ik met een groepje vrouwen gegeten bij Humprey’s in Rotterdam. Druk maar gezellig is het motto van het restaurant, aldus zo komt het op mij over. De sfeer is zeer goed. Mooie verlichting, kaarsjes aan en de tafels waren netjes ingedekt.

Ervaar het eten..

We kregen een mooi brood vooraf op een houten plank met broodmes, boter en olijfolie. Jammer dat je merkt dat veel restaurants niet altijd een aperitiefje meer van het huis serveren, het biedt toch een welkome extra voor de gast.

De voorgerechten waren goed. Zelf had ik het voorgerecht antipasti gekozen.Een verrassing was dat ik niet de traditionele antipasti kreeg maar een selectie van de voorgerechten op de menukaart.

Hoewel het een keten betreft is het toch knap dat het eten over het algemeen van goede kwaliteit is. Lekkere frietjes en salade als bijgerechten. De mixed grill van mijn buurvrouw was erg goed. Ook de kabeljauw van mijn andere buurvrouw was goed van smaak, boterzacht. De eend die ik besteld had, was helaas ets minder lekker. Ik kreeg de eend grotendeels gefrituurd, dit stond niet op de menukaart aangegeven.

Voel de gastvrijheid..

De bediening was in orde, vriendelijk maar soms wat haastig. Het is een grote zaak, je moet misschien ook geen topniveau verwachten bij een grote restaurantketen.Ik had het idee dat het hier en daar nog wat beter kan. Soms moesten we wat langer wachten om een bestelling door te geven.

Al met al een leuke avond gehad. Verwacht niet teveel poespas maar wel een gezellig warm restaurant in het grote Rotterdam. En oh ja, de wijn is prima! Kortom Humphrey’s Rotterdam (Binnenrotte) is een goed restaurant om na een dag shoppen of met vrienden neer te strijken voor een mooie prijs en een lekkere hap.