Fun & Facts

Horeca in Zuidlaren!

We kwamen toevallig terecht in Zuidlaren. Een leuke plaats in het noorden van Nederland. Je kunt in de omgeving heerlijk wandelen. Het dorp zelf kent een aantal mooie restaurants waar je wat luxer kunt eten maar ook een tweetal pizzeria’s. We kwamen in één van de pizzeria’s terecht. De pizzeria is gevestigd aan een doorlopende weg aan het begin van Zuidlaren. Achter het restaurant is een grote parkeerplaats aanwezig, je kunt er dus makkelijk parkeren. Het restaurant wordt gerund door echte Italianen. Dat merk je al bij binnenkomst. Een keuken in het midden en grote bedrijvigheid. Het restaurant is van binnen vrij donker maar oogt wel gezellig. Het was vrijdagavond en het restaurant zat stampvol. Eerst maar een pizza uitkiezen! Dat bleek alleen niet zo makkelijk want je had de keuze uit ruim 100 pizza’s. Less is more dachten wij want de keuze bleek nu wel erg moeilijk, vooral na een lange dag!

Positieve punten

  • Echt Italiaans! Het restaurant wordt gerund door Italianen. Er staat een enorme pizza-oven in het midden van het restaurant, Italiaanser kan niet!
  • De bediening was vriendelijk en de gastheer komt persoonlijk langs de gasten
  • Het brood met kruidenboter vooraf was erg lekker!
  • Pizza’s waren groot en rijk belegd, voor de grote eters onder ons!

Iets minder misschien?

Het restaurant staat blauw door de rook van de pizza-oven. Een betere afzuiging zou gewenst zijn. De pizza’s waren fors belegd. Op zich prima alleen ik vond ze iets te zwaar op de maag. Van mij mag het deeg van de pizza nog wel iets dunner en het beleg wat minder.

Nog andere dingen?

Leuk en eenvoudig restaurant, makkelijk te bereiken met de auto. Fijn als je even snel en lekker wilt eten.

Let op, gevraagd! Ben jij een echte foodlover?  Stuur ons je bericht! Wij zijn op zoek naar horecaliefhebbers die het leuk vinden een review/foodblog te schrijven naar aanleiding van hun restaurantbezoek.