Fun & Facts

Hoe Fit en Fris is jouw zaak?

We hebben onze Fit en Fris test ook in België mogen doen. Vlak over de grens. Bijzonder om te doen voor onze zuiderburen!

Steeds meer horeca-ondernemers vragen WeareHoreca om de Fit en Fris test. We komen als gasten over de vloer. Alleen de eigenaar is van ons bezoek op de hoogte. De eigenaar betaalt ons een klein bedrag voor de reiskosten en betaalt het eten en het drinken. Zo investeren we van beide kanten.

Tijdens ons bezoek noteren we alles wat we als gast waarnemen. Oké , we zijn wel gasten met een bepaalde bril op omdat we meer weten van de horeca dan de gemiddelde gast die jou op internet beoordeelt. Maar toch, we blijven gast. We komen niet in de keuken kijken. Wel letten wij op alles wat de bediening, het eten en het restaurant in zijn geheel aangaat. Soms komen wij tot wel 80 punten die worden genoteerd.

De goede punten maar ook verbeterpunten. We uiten geen kritiek maar denken mee. Dat is wat anders dan de boel lopen afzeiken. Dat gebeurt al genoeg door mensen zonder enige kennis van het horecavak. De Fit en Fris test wordt door ons puntsgewijs teruggekoppeld. Schriftelijk en per telefoon. Geen lange rapporten met kantoortaal en een hoge rekening. Daar kun je niks mee. Maar praktisch ‘to the point’ waar je wel wat mee kan.

De horeca-ondernemers die de Fit en Fris test hebben gedaan zijn tevreden. Vaak vermoeden zij al wat wij gaan noteren. Onze bevindingen zijn vaak de bevestiging van het vermoeden dat er iets niet goed gaat in de zaak óf beter kan. Soms zijn onze opmerkingen wel echte ‘eye-openers’.

Na afloop van ons bezoek plaatsen we ook nog een gratis leuke review over het restaurant. Want wearehoreca heet niet voor niets wearehoreca. Wij zijn er voor de horeca!

Wil jij ook een Fit en Fris test en weten hoe gasten naar jouw bedrijf kijken? Stuur dan een mail naar info@wearehoreca.nl Wij nemen dan contact met je op voor een afspraak om bij je langs te komen.