Aan tafel bij

Gezelligheid en heerlijk eten bij Luden, Den Haag

Luden Den Haag

Proef de sfeer

Een avondje uit in Den Haag? Ik ken Den Haag niet en ben ook geen Hagenees. Echter, ik heb me wel vermaakt bij restaurant Luden. Luden is een groot restaurant in hartje Den Haag. Hoewel er veel restaurants zijn op dit plein in Den Haag, springt het restaurant vanwege de sfeer er wel uit. Voor in het restaurant is een grote bar gevestigd die je van de buitenkant als eerste ziet en achterin is het restaurantgedeelte. Het terras is verwarmd en ziet er gezellig uit met grote tafels en goed verlicht met kaarsjes. Samen met de vriendin waar ik mee ging eten kozen wij binnen een verhoogd tafeltje achterin het restaurant. Na het eten hebben we ook nog een tijdje op het verwarmde terras buiten gezeten.

Voel de gastvrijheid

De bediening was erg vriendelijk en ervaren. Hier werken geen junioren. Toen we even naar buiten liepen heeft het personeel onze tafel vastgehouden. Zo kregen we echt een uitgaansgevoel. Lekker eten, kletsen en af en toe even naar buiten. De muziek ging naarmate de avond vorderde wat harder staan. Voor ons niet erg, omdat we het concept avondje uit/kletsen/lekker eten hier wel leuk vonden.

Ervaar het eten

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een echte saté liefhebber ben en dus vaak saté kies als dit gerecht op de kaart staat. Ik had er geen spijt van want wat was de saté hier lekker! Het ging om een saté van kippendijen met frites en salade. De bijgerechten waren royaal. De kippendijen waren zeer mals en de satésaus erg smakelijk. Ik zat nog even op de menukaart van Luden te kijken online maar gek genoeg zag ik de saté er niet bij staan. Dit zou nog aangepast kunnen worden.

Wil je een avondje uit met lekker eten en een gezellige sfeer dan ben je bij Luden in Den Haag zeker op de juiste plek.

bron