Aan tafel bij

Geen pizza, wel heerlijk Italiaans eten bij II Vecchio in Naarden

Bij Italiaans eten denk je al gauw aan pizza en pasta. Maar er zijn ook zoveel andere lekkere hapjes. Denk aan de antipasti, gegrilde groenten en goed vlees. Deze traditionele keuken (wel mét pasta) proef je bij II Vecchio in Naarden-Vesting.

Sterk!

[list type=”plus”]

  • Lekker eten
  • Grote porties
  • Zeer vriendelijke gastheer, pluspunt!
  • Fijne mediterraanse sfeer
  • Lekker centraal in Naarden

[/list]

Il_Vecchio_5

Iets minder misschien?

Eigenlijk heb ik geen opmerkingen over dit restaurant! Oh ja, het dessert vond ik wat minder. Ik had een chocoladetaartje maar ik vond het taartje ietwat aan de droge kant. Het kaasplankje van mijn man was dan wel weer erg goed!

Nog meer?

Het restaurant serveert een vast drie gangen menu. Het menu verandert om de paar dagen (geloof ik) dus altijd een verrassing! Er is keuze voor vis of vlees. Omdat mijn man en ik niet van die viseters zijn kozen wij voor de rib-eye, heerlijk!
Verwacht hier geen pizza maar wel heerlijke authentieke Italiaanse gerechten als de antipasti, pasta en vlees.

Laat ons weten wat jij van II Vecchio vindt!

Fotobron