Aan tafel bij

De Korenmolen, Eerbeek (Veluwe)

Proef de sfeer

Tijdens een autoritje op de Veluwe kwamen we het restaurant De Korenmolen tegen. Dit restaurant ligt tegen de bosrand aan in Eerbeek. Toen we arriveerden dachten we in eerste instantie dat het restaurant gesloten was vanwege werkzaamheden. Er waren mensen druk bezig in een lege ruimte. Gelukkig zag ik nog net op tijd dat het restaurantgedeelte één deur verder was in hetzelfde gebouw. Snel parkeerden we onze auto om lekker te gaan lunchen.

Binnengekomen voelden we ons direct thuis in een landelijk restaurant met donkerbruine tinten, brede houten balken en in het midden van het restaurant een grote open haard met een mooie bank er om heen. Ook de bar was prachtig.

Leuk dat de eigenaar persoonlijk naar je toe komt. Wij vonden deze ontvangst erg prettig!

Voel de gastvrijheid

We werden vriendelijk gedag gezegd door de dame achter de bar en eenmaal zittend werden we direct aangesproken door de eigenaar die speciaal naar ons tafeltje toe kwam. Of het onduidelijk was bij aankomst? Wij gaven aan dat wij inderdaad even in de war waren. De eigenaar vertelde ons dat het restaurant wordt uitgebreid met een grote extra ruimte. Ook excuseerde hij zich voor de onduidelijkheid. Wij vonden deze ontvangst erg prettig! Leuk dat de eigenaar persoonlijk naar je toe komt en ook fijn te weten dat hij voor eventuele aandachtspunten open staat en er zelfs naar komt vragen!

Ervaar het eten

Wij bestelden koffie en thee en twee broodjes. Mijn man een clubsandwich en ik een broodje warm vlees met satésaus. De koffie was heerlijk en ook de exclusieve kruidenthee. De broodjes waren lekker hoewel wij het beleg wel wat summier vonden. Puntje van aandacht. Ook was het warm vlees iets te veel uitgebakken. De presentatie van de lunch was daarentegen mooi.

Kortom, wij hebben een fijne lunch gehad in de Korenmolen in Eerbeek. Wij komen nog wel eens terug, alleen dan voor het diner. Daar zijn we wel benieuwd naar geworden!