Fun & Facts

De 5 mooiste (en duurste) hotelkamers ter wereld

Verspreid over de wereld vind je prachtige hotels, met geweldige uitzichten en ontzettend mooie hotelkamers. En daar hangt vaak een behoorlijk prijskaartje aan vast. Voor de 5 mooiste en duurste hotelkamers ter wereld betaal je per nacht een gemiddeld jaarsalaris. Je moet het er maar voor over hebben voor 1 nachtje..

5. The Royal Villa, Grand Resort Lagonissi in Griekenland, Athene

the royal villa Athene

Bijzonder: Dit hotel ligt aan de zuidkant van het Griekse eiland. Boek je deze hotelkamer dan krijg je een adembenemend uitzicht, een eigen pad naar zee, een terras op zeeniveau en heel veel andere luxe. In vergelijking met de rest van dit rijtje, kan dit een ‘enorme tegenvaller’ zijn.
Prijs:
Voor de betaalbare prijs van 31000 euro per nacht!

4. Penthouse Suite, Hôtel Martinez in Frankrijk, Cannes

Grand hotel Cannes

Bijzonder: een adembenemend uitzicht over de baai van Cannes, een dakterras met jacuzzi, een hammam met sauna, een walk-in closet en een ruime keuze aan prachtige kamers.. Oh ja, je krijgt ook nog een privéstrand en kunt genieten van heerlijke gerechten in het restaurant met Michelin-ster.
Prijs:
Iets duurder dan in Griekenland, 33.000 euro.

3. Hilltop Residance, Laucala Island Resort op Fiji

Hilltop, Fiji

Bijzonder: Huur één van de 25 prachtige luxe villa’s op een privé eiland met een prachtig uitzicht. Je krijgt een privé strand, een eigen tuin, een spa, een golfbaan en overheerlijk eten bereid door topchefs. Leuk om te weten is dat de eigenaar van dit resort de bedenker is van het drankje Redbull.
Prijs:
36.000 euro per nacht, maar dan heb je ook wat!

4. Ty Warner Penthouse, Four Seasons Hotel in New York

Ty warner penthouse

Bijzonder: Op de 52e verdieping vind je dit penthouse met een uitzicht over New York city. Geniet vanuit bad van dit uitzicht, laat je verwennen in je eigen spa of speel een stukje op je eigen vleugel. Ook heb je beschikking tot een therapeut en personal trainer.
Prijs:
Een zuinige prijs per nacht van 40.000 euro

5. Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson in Zwitserland, Genève

Hotel President Wilson Geneve

Bijzonder: je een prachtige suite krijgt met maar liefst 12 kamers en 12 marmeren badkamers, een privé lift, een weids uitzicht over het meer van Geneve vanaf je eigen terras en dat alles verspreid over een oppervlakte van 1700 vierkante meter.
Prijs:
gemiddeld zo’n 60.000 euro per nacht!

Bron