Lazy Time

Dagje strand? Hippe paviljoens aan de Hollandse kust

Jaaa, de komende dagen wordt het geweldig (warm) weer! Dat betekent uiteraard terrassenweer maar óók heerlijk strandweer. En bij een strand hoort natuurlijk een paviljoen.. Of je nu bij een leuke strandtent werkt of geniet van je vrije tijd, het is er altijd heerlijk vertoeven.

We hebben een paar hippe strandtenten aan de Hollandse kust voor jullie geselecteerd:

1. Verso, Rockanje

Verso Rockanje - wearehorecaEen trendy ingerichte beachclub aan het mooie strand van Rockanje. Ook populair als trouwlocatie of voor andere feesten.

2. Bora Bora, Scheveningen

bora-bora-wearehorecaIn Scheveningen is er zeer ruime keus aan goede strandtenten. Loungen, dineren en dansen; alles kan. Naar Bora Bora ga je voor de gezellige ontspannen sfeer, zachte muziek en heerlijk cocktails. En dat alles bij een knisperend vuurtje.

Ietwat afgelegen ligt ook strandclub Naturel. Heerlijk voor wat ontspanning in een romantische setting.

3. Elements beach,  ’s Gravenzande

Elementsbeach - wearehoreca’s Gravenzande heeft een rustig stukje strand waar Elements te vinden is. Een gezellige strandtent met een hippie-achtig interieur en biologisch eten.

4. Woodstock ’69, Bloemendaal

woodstock-wearehorecaZomers altijd heerlijk vertoeven in Bloemendaal. Zo ook bij Woodstock ’69. Heerlijk eten en goede feesten, en natuurlijk genieten van de frisse zeelucht.

En ook bij deze bekende beachclubs kan je alle stress eruit dansen: Bloomingdale en Beachclub Vroeger.

5. Paal 17 op Texel

paal 17-wearehoreca

Door KHN in 2014 verkozen tot beste strandpaviljoen van Nederland. Mede vanwege de goede kwaliteit, uitstraling en betrokkenheid van de ondernemers.

Op de Waddeneilanden zijn vele leuke strandtenten te vinden, waaronder ook Paal 12 op Texel en De Branding op Terschelling.

6. Het Strand, Katwijk

paal 14 katwijk

Paal 14 is een gevestigde naam in Katwijk en omgeving. Naar dit paviljoen ga je voor de gezellige warme sfeer en pure ontspanning. Ze zijn dit jaar volledig vernieuwd en nu ook het gehele jaar geopend voor bezoekers.

7. De Uitkijk in Egmond aan Zee

deuitkijk-wearehorecaIn 2014 heeft het paviljoen een make-over gehad en het is nu trendy ingericht. Het gehele jaar geopend voor een drankje of vers hapje met streekproducten.

8. Thalassa 18, Zandvoort

Thalassa18 - wearehorecaThalassa betekent ‘Godin van de zee’. Vis is hier dan ook écht een specialiteit op de kaart en altijd dagvers. Het gehele jaar zijn ze geopend. In 2014 zijn ze verkozen tot Beste strandpaviljoen van Noord-Holland

Ook goed in Zandvoort: Vooges, Beachclub 5 en nog vele anderen.

9. Bries, Noordwijk

BriesNoordwijk - wearehorecaEen warm en gezellig paviljoen. Leuk initiatief is dat ze op woensdag de Fishmarket hebben. Onder genot van een wijntje en live muziek kan je genieten van verse vis van de Lavagrill. Op zondag is eenzelfde soort initiatief: Steakmarket.

10. Beachclub Perry’s, Scharendijke in Zeeland

BeachclubPerry - wearehorecaKwalitatief goed eten en een gezellige Noord-Afrikaanse sfeer, dat is waar Perry’s voor staat. Bijzonder detail is dat ze een hondenmenu hebben, kan de hond ook lekker happen na een goede strandwandeling. Ze zijn het gehele jaar open.

Bezoek ook eens Beachhouse 25 in Breskens en Puur in Groede.

Wees vrij om aan te vullen!

Bron: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10