Fun & Facts, Tips & trucjes

Dagje Eindhoven? De 5 places to be!

Voor de mensen die Eindhoven niet echt kennen: Los Eindjeless heeft veel te bieden op het gebied van hippe barretjes en eettentjes. En er komen er steeds meer bij. Hieronder een rijtje van leuke barretjes en restaurantjes waar je ooit een keer geweest moet zijn:

1. Streetfood

streetfoodStreetfood, een vrij nieuw eettentje op het Catharinaplein in Eindhoven. Een paleis van luxe gin tonics en krulfrietjes. Een barretje dat steeds blijft vernieuwen, die telkens de kaart aanpast aan de wensen en behoeften van de klant. Je kunt er een box samenstellen waarbij je zelf de soort frietjes kunt kiezen, de snack en het sausje en dit alles hip gepresenteerd in een frituurmandje.

2. De Burger

de burgerDe Burger, alom bekend in Eindhoven en omstreken. Een leuke plek om een luxe burger naar binnen te schuiven, maar ook voor een lekker speciaalbiertje kun je hier terecht. Sfeer en gezelligheid is waar het hier om draait.

 3. Arcade-strand

arcadeSinds kort heeft het technohol Arcade op Stratumseind een strand aan hun pand toegevoegd. Hier kun je in het weekend terecht voor een lekker koud biertje met de voetjes in het zand. En soms zelf met de voetjes in een badje. En op de achtergrond uiteraard lekkere techno-beats.

4. Van Moll

Van MollAls je niet van bier houdt, kun je hier beter niet komen. Van Moll is een paradijs voor bierliefhebbers en vooral voor diegene die wel eens graag experimenteren. Denk dus niet aan de meest simpele pilseners, maar aan wat zwaardere bieren met fruitige smaakjes. Een groot deel van de bieren brouwen ze ook nog eens in eigen huis! Awesome, toch?!

5. Little One

little oneDe Little One gaat al een tijdje mee en is het kleinste café van Eindhoven. Het barpersoneel is uitermate vriendelijk en laat je helemaal thuis voelen in dit sfeervolle barretje. De muziek varieert van oude klassiekers tot de wat nieuwere, ‘alternatieve’ hits.

Beeld: 1,2,3,4,5