Business, Lazy Time

Big Green Egg’s Flavour Fair, was jij erbij?

Het is alweer 9 jaar geleden dat er een eerste Big Green Egg Member Day werd georganiseerd. Dit was toen bij een restaurant in Zoetermeer en er waren die middag zo’n 60 bezoekers. In de afgelopen jaren is dit evenement zodanig gegroeid dat het al een paar jaar wordt georganiseerd bij Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en het bezoekersaantal al ruim over de 4000 is.

Dit 9e jaar is de naam gewijzigd in Big Green Egg’s Flavour Fair en was de opzet op basis van themapleinen. De pleinen dit jaar waren Vis, Vlees, Groenten en Deegwaren/Patisserie waar smaak, pure producten en ambacht centraal stonden. Ook werden er nog diverse andere activiteiten georganiseerd. Zo waren er diverse masterclasses en demonstraties. Teveel om allemaal op te noemen maar allemaal wel heel erg leuk en leerzaam. Er was ook veel interesse van de bezoekers voor deze speciale activiteiten wat natuurlijk weer heel leuk was voor de betreffende chefs.

big-green-egg-tafelPer thematent waren ook diverse restaurants, kookstudio’s en alternatieve keukens als foodtrucks aanwezig die hun kookkunsten met de Big Green Egg lieten zien en waar heerlijke gerechtjes bereid werden en dus ook geproefd konden worden door de bezoekers. Dit varieerde van oesters bereid op de Big Green Egg tot zelfs op de Big Green Egg gerookt ijs. Smullen maar met z’n allen!!

Uiteraard was ook aan de kinderen gedacht. Er was een speciale tent waar de kinderen zich naar hartenlust konden vermaken en de ouders met een gerust hart over de fair konden lopen. Na afloop van de Flavour Fair kreeg iedere bezoeker nog een goody bag mee met onder andere het kookboek Big Green Egg’s Flavour Fair, Chefs favourite recipes 2015. In dit kookboek staan alle gerechten die door de Chef’s op de Big Green Egg zijn bereid tijdens deze fantastische dag.

Ook volgend jaar is er weer een Big Green Egg Flavour Fair. De datum is zelfs al bekend: 19 juni 2016. Dus reserveer maar vast in je agenda want dit leuke evenement wil je echt niet missen. Hou ons in de gaten want wij gaan ruim van te voren al leuke wetenswaardigheden over het evenement posten.

Meer weten over de Green Egg? Neem contact met ons op via: info@wearehoreca.nl