Aan tafel bij

Aan tafel bij; Restaurant Siam Secret in Hilversum!

Siam Secret is een favoriete Thai in de omgeving van ‘t Gooi en Amsterdam. We hebben bijna alle Thaise restaurants wel es een keertje uitgeprobeerd en dit restaurant behoort wel tot één van de besten. Dat vinden wij dan 🙂
Daarnaast maakt de gastvrouw en het vriendelijke personeel het geheel compleet.

Steeds meer mensen ontdekken dit Thaise pareltje in Hilversum. Het restaurant wordt doorgaans goed bezocht. Naast het restaurant is er ook een afhaal- en brengservice.

Positieve punten vinden wij zijn;

  1. Easygoing, gewoon lekker makkelijk. Wil je snel een hapje eten, geen probleem. Wil je lekker tafelen, ook prima! Houd er wel rekening mee dat het om een klein restaurantje gaat.
  2. Vers, vers en nog eens vers. Het eten is kraakvers. De groenten zijn knapperig, de curry’s rijk van smaak en zelfs de gebakken noedels zijn heerlijk vers bereid! Vooraf verrast men de gasten met verse warme kroepoek en een bakje satésaus. Een biertje erbij, ‘ ChokDee’ ! (= proost in Thai)
  3. Waan je even in Thailand. Zodra je binnen stapt komen de geuren van de Thaise keuken je tegemoet. Een Thais muziekje erbij. De sfeer in het restaurant voelt echt Thais aan!
  4. De gastvrouw is Thais en ze komt altijd even een praatje maken met de vaste gasten. Ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Regelmatig gaat de gastvrouw terug naar Thailand (ze komt uit het noorden van Thailand, Chang Mai) en haalt ze verse producten op. De gastvrouw kookt zelf en houdt een strak regime in de keuken. Hierdoor wordt de echte Thaise smaak gewaarborgd.
  5. De hygiëne in dit restaurant is zeer goed. Alles blinkt en de keuken ook!

 Iets minder misschien?

Het is een klein restaurant, dus snel vol. Maar wel weer gezellig. En een tafel reserveren kan gelukkig wel.
Een ander puntje is de parkeergelegenheid. Het restaurant ligt aan een doorgaande smallere weg in Hilversum. Parkeren is lastig. Je moet even zoeken, dan lukt het wel. Uiteraard kan het restaurant daar zelf weinig aan doen..

 Nog andere dingen?

Nee, niet direct. Als je van Thais eten houdt dan is dit gewoon een fijn adres om heen te gaan!