Aan tafel bij

Aan tafel bij: Rosita’s in Almere

Rosita’s is een Mexicaans restaurant & café in het centrum van Almere. Ik was er toevallig eens langs gelopen en werd gelijk aangetrokken door de inrichting van het restaurant. Kleurrijk en echt Mexicaans en ook superhip voor Almere (Almere is niet zo hip vind ik ). Een paar dagen later besloot ik met twee vriendinnen bij dit restaurant te eten. Lekker een avondje Mexicaans eten!

Positieve punten:

  • Het eten was heerlijk! Zo authentiek! Ik ben al eens in Mexico geweest maar verrassend genoeg leek het alsof ik even terug was in Mexico. We hadden alle drie de enchilladas genomen en van tevoren wat kleine Mexicaanse voorgerechtjes. Het eten wordt in de prachtige grote keuken met zorg bereid en dat proef je!
  • De muziek en de sfeer is heerlijk Zuid Amerikaans, je waant je even in Mexico of op een mooi zonnig eiland. Door de prachtige kleuren in het restaurant, de geuren van Mexicaans eten en de latin muziek komt het restaurant tot leven.
  • Het restaurant is groot en er passen veel mensen in. Zowel geschikt voor groepen maar ook leuk om met z’n tweetjes te eten.
  • Een mooie cocktailkaart is aanwezig en de cocktails zijn goed van smaak.

Iets minder misschien?

  • Hoewel we er geen last van hadden en lekker aan het kletsen waren moesten we wel even wachten op ons eten.

Nog andere dingen?

Nee, eigenlijk niet. Dit restaurant is echt leuk! Ik ben erg positief en wat mij betreft is dit de beste Mexicaan van Nederland 🙂

Houd je van een Latijns-Amerikaanse sfeer en Mexicaans eten? Dan ben je hier op het juiste adres!