Aan tafel bij

Aan tafel bij: Las Tapas in Hilversum

We zouden afgelopen vrijdag met een stel vrienden uit eten gaan maar de avond liep anders en mijn man en ik besloten met z’n tweeën ergens te gaan zitten. We waren al in Hilversum en liepen de Havenstraat in. De Havenstraat in Hilversum is een straat vol met leuke restaurantjes dus zeker een tip als je eens uit eten wilt in Hilversum. Hoe dan ook, we besloten tapas te eten. In eerste instantie een keuze van mijn man omdat ik niet zo’n tapasliefhebber ben. Toch is mijn avondje tapas goed bevallen. Het restaurant had een uitgebreide menukaart. Niet de doorsnee tapas zoals veel tapasrestaurants aanbieden maar ook wat verrassende twists, zoals in plaats van de doodgewone Spaanse tortilla (een soort aardappeltaart gemaakt met aardappels en geklutst ei), tortilla gevuld met roomkaas, walnoten en spinazie. Origineel en ook erg lekker.

Positieve punten

[list type=”plus”]

  • Een verrassende tapaskaart, wel echt tapas maar met een leuke twist
  • Veel mensen, veel tafeltjes en een kleurrijke echte Spaanse inrichting, goed gedaan!

[/list]

Iets minder misschien?

Wij moesten zo nu en dan wel lang wachten op ons eten (de tapasgerechtjes komen in etappes) en ook werd er af en toe iets vergeten. Misschien onbenullig maar het viel me op: ‘Het bedieningspersoneel bestond alleen uit (iets oudere) dames’. Dat maakt natuurlijk niet uit maar een qua uiterlijk wisselende bediening (jong en oud, man en vrouw) is wellicht goed om een nog beter team te vormen. Maar uiteraard is dit slechts mijn bescheiden mening.

Nog andere dingen?

Het eten was lekker. Eigenlijk vond ik alles wel lekker. De kip met limoenmayonaise vond ik wel wat droog. Aioli was heerlijk!! Mijn man zijn favoriet tot nu toe.

Weet jij nog een leuk Spaans restaurant? Laat het ons weten!