Aan tafel bij, Lazy Time

Aan tafel bij: Grand Café Fossa in Amsterdam

Mijn zus is getrouwd! Jaja, wat een feest hebben wij gehad, fantastisch! Natuurlijk ook een bachelorette voor haar georganiseerd samen met een aantal meiden en de moeders. Via de dame van de interieurworkshop kwamen we bij Grand Café Fossa terecht in Amsterdam. Na een oriënterend gesprek met de eigenaresse van La Fossa besloot ik het diner in La Fossa te laten plaatsvinden. Na de interieurworkshop (die ook in La Fossa plaatsvond) gingen we aan de mooi gedekte tafel zitten. Alles was keuring in orde, ook de organisatie rondom de workshop verliep top! Overigens hebben we vernomen dat er sinds 1 juni 2015 twee nieuwe eigenaars zijn. De zaak wordt flink verbouwd en begint aan een frisse start met een nieuw concept.

Sterke punten:

[list type=”plus”]

  • Aardige behulpzame dames in de bediening
  • Eigenaresse is professioneel, ze had duidelijk ervaring met grote groepen en heeft een uitstekend menu voor ons samengesteld!
  • Het eten was erg lekker, allerlei tapasgerechten gebaseerd op de Mediterraanse keuken, smullen! Voorbeelden van tapasgerechtjes zijn gehaktballetjes in overheerlijke tomatensaus, kipspiesjes, gebakken aardappeltjes, gegrilde groentes en nog veel meer..
  • Grote porties (daar houd ik wel van)
  • Heerlijke toetjes, vooral de cheesecake. I love cheesecake en deze was echt goed!

[/list]

Iets minder misschien?

Geen bijzondere opmerkingen. Misschien dat de (telefonische) communicatie in het begin af en toe wat stroef verliep door de ietwat gereserveerde houding van de eigenaresse maar alles werd goed gemaakt op de dag zelf.

Overigens hebben we vernomen dat er sinds 1 juni 2015 twee nieuwe eigenaars zijn. De zaak wordt flink verbouwd en begint aan een frisse start met een nieuw concept. 

Nog andere dingen?

Een mooi restaurant op het water (een soort enorme woonboot) met een grote vlonder waar je heerlijk in de zon kunt zitten. Parkeren is betaald maar wel erg makkelijk voor de deur. Een aanrader voor groepen maar ook leuk om zomaar eens te gaan eten of bij mooi weer een drankje te doen.

Geef jouw restaurant aan ons door en misschien komen wij bij je langs!