Aan tafel bij

Aan tafel bij: Bistro Le Beau Geste in Huizen

Bistro Le Beau Geste in Huizen is een eetcafé verscholen in het centrum van het dorp Huizen in Noord-Holland. Van de buitenkant lijkt het net een woning. Het restaurant is mij nooit eerder opgevallen ook al kom ik best vaak in Huizen. Een vriendin had gereserveerd en we kregen een tafeltje achterin het restaurant. Bij binnenkomst viel het me op dat het voor een woensdagavond erg druk was.

Waar waren wij tevreden over?

# De kok had zijn best gedaan. Het eten vond ik erg goed. Ik had de diamanthaas met dragonmayonaise en dit gerecht vond ik erg smaakvol. Naast het vlees werden er ook bijgerechten geserveerd zoals friet, groenten en salade. De porties waren meer dan ruim!

# De toetjes waren lekker!

# Een van ons had een glutenallergie en had dit van tevoren gemeld. Hoewel ze af en toe was moesten schipperen werd hier wel rekening mee gehouden.

# Last but not least, echte slagroom bij het toetje! Dus niet uit een simpele spuitbus uit de supermarkt maar uit een slagroomautomaat. (vers geklopt mag ook!)

Iets minder misschien?

# De akoestiek was zeer slecht. Teveel lawaai.

# De obers zijn aardig maar we moesten af en toe wel lang wachten als we een drankje wilden bestellen. We zaten achterin het restaurant en werden soms vergeten.

Nog andere dingen?

Aan de akoestiek moet gewerkt worden. Zelf vind ik de inrichting wat minder, kan beter. Verder hebben we heerlijk gegeten! Voor het eten zou ik zeker nog eens teruggaan. Ik zou dit restaurant vooral aanraden voor een snelle hap met een vriend of vriendin of eten met een groep collega’s. Het restaurant is vind ik niet geschikt voor een romantisch avondje.