Fun & Facts, Op de werkvloer

12 ongewone dingen, gevonden op hotelkamers

Hotelgasten laten nog wel eens wat achter in de hotelkamer; soms zichzelf maar soms ook vreemde voorwerpen of objecten. Standaard vergeten mensen wel eens de oplader, boeken of shampoo, deze worden uiteraard zelden opgehaald.

12 ongewone dingen die wel eens zijn gevonden in hotelkamers..

1. Geld.. In april dit jaar werd er nog twee miljoen euro gevonden in een Amsterdamse hotelkamer. Het komt wel vaker voor dat witwaspraktijken in hotels uitgevoerd worden.

2. Een Rolex t.w.v. 55.000 euro.. Je zou er maar achter komen dat je hem kwijt bent.

3. Sleutels van dure auto’s.. Er zijn meer dan eens autosleutels achtergelaten. In Frankrijk van een Ferrari, en in Amerika nog van een Porsche en Bugatti.

4. Samoeraizwaard.. En andere (illegale) wapens. Schoonmaken van de kamer is in dat geval op eigen risico.

5. Urn met as.. Deze is overigens nooit opgehaald. Wie de dode was in de urn blijft een raadsel

6. Trouwjurken en verlovingsringen.. Tsja als je niet wilt trouwen, kun je het beter achterlaten moeten ze gedacht hebben. Maar natuurlijk kan het ook gewoon in hele erge haast vergeten worden. Kan jij het je voorstellen?

7. Glazen ogen.. Dat deze mensen nog de weg naar de uitgang gevonden hebben.

8. Kunstgebit en protheses.. Zo lieten mensen een keer een beenprothese achter en werd er een kunstgebit in een glas wijn gevonden.

9. Seksspeeltjes.. Er wordt genoeg aan dit soort attributen gevonden. Zo wordt er zelfs met enige regelmaat een kamergenoot achtergelaten. Lees: de opblaaspop.

10. Levende kuikentjes.. De arme kuikentjes werden volgens de gasten achtergelaten omdat hun moeder was overleden. ’t Is maar de vraag of de diertjes goed terecht zijn gekomen.

11. Dode mensen.. Zo zijn er al vele artiesten dood gevonden op een hotelkamer. Maar ook genoeg onbekende mensen; met een natuurlijke oorzaak of door een misdrijf.

12. Een omgebouwde kamer.. Deze mensen hadden werkelijk het hele interieur aan het plafond bevestigd. Een kamer op z’n kop, maar dan net een beetje anders..Een Rolex t.w.v. 55.000 euro.. Je zou er maar achter komen dat je hem kwijt bent.

Wat is het meest vreemde wat jij bent tegengekomen in een hotelkamer?

Bron